Понуда

калап за дувана пластика
алати за дувана амбалажа, алати за вакумирана амбалажа, алати за бризгана пластика, алати за пробиванње и просекување на лим (штанци), алати за екструдирање на алуминиумски профили, гравирање, изработка на ножеви за мелење на пластика
 
Изработка на алат за изработка на:
пластични шишиња, шишиња за минерална вода, шишиња за сокови, шишиња за газирана вода, шишиња за газирани сокови, шишиња за јогурт, кисело млеко, шишиња за кечап, шишиња за масло за јадење, канти за масло за јадење, канти за моторно масло